Selecteer een pagina

 

Werken, ontmoeten en netwerken met uitzicht op de jachthaven van Delfzijl

 

Meld je aan voor de community Huur goedkope werkruimte

Start-up Community & Flexibele werkruimte

Ben je op zoek naar betaalbare kantoorruimte met alle voorzieningen? Op een plek waar het bruist van de start-up energie? Zodat je, ook al werk je alleen, tóch nog kunt samenwerken met anderen, eens iets kunt vragen of gewoon lekker kunt werken zoals het jou uitkomt?

Of wil je profiteren van ons netwerk en meedoen met de activiteiten die we organiseren? Wil je je start-up profileren en samenwerken met andere startende ondernemers in Eemsdelta?

In samenwerking met de Economic Board Groningen is de Start-Up Community MOI-Eemsdelta opgericht in Delfzijl. MOI-Eemsdelta verbind start-ups in de regio met elkaar, maar ook met gevestigde grotere bedrijven. Het doel is om kennis te delen over het ondernemerschap en om elkaar zo verder te helpen groeien.

Locatie & Adres

Naast de evenementenhal aan de Handelskade in Delfzijl.

Handelskade West 28 b
9934 AA Delfzijl

Gelegen op slechts 650m vanaf station Delfzijl , parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van het centrum (300m) met winkels, lunchrooms & restaurants.

Werkplekken & Kantoorruimte

In het gebouw zijn 8-10 flex-werkplekken gerealiseerd. De vergaderruimte is geschikt voor 2-16 personen en beschikt over een vergadertafel, stoelen en een beamer.

Daarnaast zijn er 5 compleet ingerichte kantoren beschikbaar. Al deze ruimtes en werkplekken zijn per maand te huur.

Start-up Community

MOI Eemsdelta wordt gerund door Karla en Arnold Wielenga. Zij hebben beide meer dan 15 jaar ervaring in het netwerken binnen de regio Eemsdelta en willen nu graag ook iets betekenen voor startende ondernemers in onze regio. Met hun kennis en grote netwerk kunnen zij je voorzien van de juiste connecties en informatie.

De voordelen van MOI Eemsdelta Community

  • Samenwerken met andere start-ups
  • Introducties bij andere start-ups of grotere bedrijven
  • Netwerkbijeenkomsten & interessante sprekers
  • Kennisdelen & workshops
  • Toegang tot faciliteiten zoals vergaderruimte
  • Hulp van ervaren ondernemers
  • Makkelijk een goedkope (tijdelijke) werkplek huren

Onderneem je ook in onze regio en wil je meer weten over onze community? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we horen graag wat er voor jou allemaal speelt!

Direct aanmelden? Neem contact met ons op

Wil je je direct aanmelden bij MOI Eemsdelta? Of heb je een aanvullende vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.