Selecteer een pagina

Woensdagavond 10 November was het afsluitende deel van de cursus Business- en verdienmodellen van Annegreet Blanken (AGB Support) en George Bosch (Boschconsult).

De voorlaatste bijeenkomst vond plaats vlak voor het uitbreken van de coronacrisis en de eerste lockdown. De vraag die de 8 deelnemers toen werd gesteld was: “Welke bedreigingen kun je in kaart brengen voor je bedrijf, binnen jouw invloed en buiten jouw invloed.” Niet wetende dat de grootste bedreiging voor veel van de deelnemers nog moest gaan plaatsvinden.

De workshop onder leiding van Annegreet Blanken gaf een helder inzicht in de kansen en bedreigingen voor het eigen Businessplan. Deelnemers kregen flink wat huiswerk mee en hebben in kleine en vertrouwde kring gezamenlijk leren pitchen, discussies gevoerd over prijsvoering, hoe om te gaan met moeilijke klanten en elkaar geholpen en ondersteund in hun soms nog prille ondernemerschap.

Mede daardoor, maar zeker ook door de kleinere groep, was de laatste bijeenkomst een fijne, maar ook emotionele avond.

“Fijn om in een vertrouwde groep te kunnen delen hoe we de afgelopen 1.5 jaar zakelijk maar ook persoonlijk zijn doorgekomen.” aldus een van de deelnemers.

De avond werd traditioneel afgesloten met een heerlijk buffet en een borrel. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over en vervolg aan deze serie Workshops. Dit zal tevens het moment zijn waarop nieuwe deelnemers kunnen instromen. Hou de website en onze nieuwsbrief in de gaten!